top of page

Argh... Er zit een mug in de kamer!

Bijgewerkt op: 12 nov. 2022

Moeten ze jou ook altijd hebben? Mij in ieder geval wel! Wij wonen aan de gracht en hebben veel hedera om ons huis heen. De muggen hebben dus een fijne omgeving rondom ons huis. Nu ben ik niet zo van de chemische middelen, maar ik wil ook niet steeds lek gestoken worden. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor met de etherische oliën die ik toch al in huis heb!Terrashield is de blend die ik het meest gebruik.

Omdat TerraShield verschillende essentiële oliën bevat en andere plantenoliën die er van oudsher om bekend staan dat ze bescherming bieden tegen de insecten in de buitenlucht. Deze blend bevat essentiële oliën van ylang ylang, cederhout, kattenkruid, citroeneucalyptus, litsea, arborvitae, nootka en vanillaboon.


Wanneer gebruik je de Terrashield?

Ik gebruik de Terrashield etherische olie wanneer ik met mooi weer lekker buiten zit, als we naar het bos gaan of op vakantie zijn.


Hoe gebruik je de Terrashield?

  1. Je kan de etherische olie van Terrashield heel makkelijk in de diffuser druppelen en op de slaapkamers aanzetten of in je woonkamer en zelfs in je caravan of voortent!

  2. Je kan je armen en benen ermee insmeren voordat je naar buiten gaat.


Toepassingen

  • Smeer of spray TerraShield op je benen, armen en nek voordat je de buitenlucht in gaat.

  • Neem TerraShield mee naar buitensportevenementen.

  • Spray TerraShield tijdens het kamperen om je tent heen.

Gebruiksaanwijzingen

Uitsluitend voor gebruik op de huid. Breng naar behoeven op het gewenste gebied aan. Verdunnen is niet nodig.Aanschaffen van oliën


Heb je nog geen oliën in huis? En wil je deze ook graag gaan gebruiken? Klik op onderstaande link om 10 basis oliën in een mooie set te bestellen. Er zijn natuurlijk nog meer sets en je kan ook altijd nog kiezen voor een account met losse oliën of producten.Daarnaast komt er vanuit mij nog een welkomstpakketje en veel informatie naar je toe en neem ik nog contact met je op voor een gratis wellnessconsult.


Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op thuisinolien@gmail.com welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.

Voorzichtig


* Altijd verdund naar leeftijd gebruiken Buiten bereik van kinderen bewaren.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat.

* Etherische oliën kunnen een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

* Pas op met citrusachtige oliën op de huid wanneer je daarna de felle zon ingaat, want die maken de huid fototoxisch. Bij toepassing op de huid is het beter om gedurende ten minste 12 uur na aanbrengen de zon te vermijden.

160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page