top of page

Fruitdip met Tropical cuisine blend

FRUITDIP


Ingrediënten:

2 blikken volle kokosmelk

2 eetlepels honing

1 druppel dōTERRA Tropical Cuisine Blend

1⁄4 theelepel kaneel (optioneel)

Snufje zout


Werkwijze:

1. Plaats de 2 blikken kokosmelk een nacht in de koelkast, zodat de kokosroom stolt.

2. Schep de kokosroom uit de blikken in een kom, zorg ervoor dat het vocht achterblijft.

Klop de kokosroom met een handmixer glad en romig.

3. Voeg de honing, dōTERRA Tropical Cuisine Blend en zout toe, evenals de kaneel indien gewenst.

4. Mix opnieuw met de handmixer om ervoor te zorgen dat alles gelijkmatig wordt gecombineerd.

5. Serveer koud met bananen, aardbeien, bosbessen, kiwi's of je favoriete fruit.

6. Gebruik een luchtdichte verpakking om maximaal een week in de koelkast te bewaren.Dit heerlijke recept komt uit het dōTERRA Cuisine Blend Collection CookbookAanschaffen van oliën


Heb je nog geen cuisine oliën of andere oliën in huis? En wil je deze ook graag gaan gebruiken? Klik op onderstaande link om 10 basis oliën in een mooie set te bestellen. Of kijk even verder, want er zijn natuurlijk nog meer sets en je kan ook altijd nog kiezen voor een account met losse oliën of producten.Daarnaast komt er vanuit mij nog een welkomstpakketje en veel informatie naar je toe en neem ik nog contact met je op voor een gratis wellnessconsult.


Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op thuisinolien@gmail.com welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.

Voorzichtig


Over het gebruik van oliën in het algemeen:

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat.

* Etherische oliën kunnen een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

* Pas op met citrusachtige oliën op de huid wanneer je daarna de felle zon ingaat, want die maken de huid fototoxisch. Bij toepassing op de huid is het beter om gedurende ten minste 12 uur na aanbrengen de zon te vermijden.

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page