top of page

Waarom ik kies voor dōTERRA?

Bijgewerkt op: 12 nov. 2022

Hou jij van eerlijke producten? En dan bedoel ik eerlijk in de breedste zin van het woord. Ik wel! Ik hou van pure, zuivere en eerlijke producten en daarom gebruik ik de producten en oliën van dōTERRA.Gift van de aarde

dōTERRA betekent ‘Gift van de Aarde’. dōTERRA wint etherische oliën uit de plant zoals het bedoeld is. Dat betekent dat ze de planten, bloemen en bomen met respect behandelen en samen met biologen kijken wat de beste manier is om de etherische olie te verkrijgen, zodat het beste uit de plant gehaald wordt en de planten niet overbelast raken.


dōTERRA is een organisatie die zich bezig houdt met wetenschap. Er wordt onderzoek gedaan, verbeteringen aangebracht en er worden nieuwe producten ontwikkelt met wetenschappers en artsen. dōTERRA is een bedrijf dat zuivere en pure olie verkoopt van de hoogste kwaliteit. Het verkrijgen van de essentiële oliën doen zij op een eerlijke manier. Lokale boeren in de armere gebieden ter wereld, hebben veel profijt door hun handelsovereenkomst met dōTERRA. dōTERRA ondersteunt naast de boer en zijn gezin ook de gemeenschap. Er worden wegen, scholen, ziekenhuizen en waterputten gebouwd in samenspraak met de lokale bevolking om het een stuk aangenamer te maken. Zelfstandigheid van het individu is daarbij belangrijk.
Kwaliteit

De essentiële oliën van dōTERRA zijn zo fijn, doordat de planten groeien op de plek waar ze het best tot hun recht komen. Er wordt gekeken naar de toestand van de grond, klimaat, hoogte en oogstseizoen. Dit leidt ertoe dat de oliën zeer hoog in kwaliteit zijn. Als de plant zijn volste potentie leeft, dan is dit terug te zien in de olie. D.m.v. testen wordt ook alleen de olie geselecteerd die aan de hoge kwaliteitseisen van dōTERRA voldoen.CPTG

Alle etherische oliën van doTerra worden wel 6 keer getest. Zo gebeurt dit intern door experts en extern door o.a. onafhankelijke etherische olie chemie expert Dr. Pappas.

Om de hoge kwaliteit te waarborgen heeft dōTERRA een interne standaard ontwikkeld genaamd Certified Pure Tested Grade (CPTG). Dit wordt gecontroleerd door 3 laboratoria. Onderop elk flesje staat een code. Wanneer je een testrapport wilt inzien ga je naar www.sourcetoyou.com en vul daar je code in.

Alle producten van dōTERRA zijn voorzien van strenge normen op het gebied van veiligheid en gebruik. Onder leiding van een wetenschappelijke Adviesraad gebruikt dōTERRA alleen top ontwikkelings- en productiepartners die de Good Manufacturing Practice (GMP)-certificering behouden en de reputatie van de industrie voor superieure innovatie en kwaliteit genieten.Healing Hands Foundation

DoTERRA heeft een non-profit doel; de Healing Hands Foundation. Ze streven er naar genezing en hoop aan de wereld te brengen en een leven vrij van ziekte en armoede. Ook leren ze anderen zelfredzaam te zijn. De foundation wordt gefinancierd door de leden, medewerkers en de leidinggevenden. Zij hebben de mogelijkheid om geld te doneren of op andere manieren, zoals evenementen of verkoop van speciale producten. Een deel van de Rose Hand lotion en de Hope olie gaat naar Healing Hands Foundation.Geschiedenis van dōTERRA

dōTERRA werd in 2008 opgericht door 7 ervaren business, wellness en etherische olie-experts. Er waren geen externe investeerders bij betrokken, de eigenaren hebben de start persoonlijk gefinancierd en bezitten 100% van het bedrijf. Een ander belangrijk aspect is dat dōTERRA sterk gericht is op familie en zowel mannen als vrouwen, wereldwijd bieden ze gezinnen op deze manier veel mogelijkheden op een gezonde leefstijl.

doTerra werkt met adviseurs via direct selling en de producten kunnen niet in een winkel gekocht worden. Waarschijnlijk ken je Nutrimetics of Tupperware, daar kun je het mee vergelijken.

DoTERRA biedt onderwijs, begeleiding, recepten en andere ondersteuning voor zowel olie-gebruikers en voor diegenen die een bedrijf willen opbouwen. Er zijn veel verschillende webinars te volgen en naslagwerken te lezen. Ook op social media, Facebookgroepen, Pinterest en Instagram, is er heel veel terug te vinden.Wil jij ook leren hoe je essentiële oliën inzet?


Wil jij ook deze musthaves voor thuis of in je handtas? Schrijf je in voor een kit of volg eerst een basisworkshop waarbij ik je alles uitleg over hoe je de essentiële oliën gebruikt. Daarna kan je lekker zelf aan de slag met de essentiële oliën die jij graag gebruikt en nodig hebt. Schrijf je in en ik neem contact met je op!Aanschaffen van oliën


Heb je nog geen oliën in huis? En wil je deze ook graag gaan gebruiken? Klik op onderstaande link om 10 basis oliën in een mooie set te bestellen. Er zijn natuurlijk nog meer sets en je kan ook altijd nog kiezen voor een account met losse oliën of producten.Daarnaast komt er vanuit mij nog een welkomstpakketje en veel informatie naar je toe en neem ik nog contact met je op voor een gratis wellnessconsult.


Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op thuisinolien@gmail.com welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.

Voorzichtig


* Altijd verdund naar leeftijd gebruiken Buiten bereik van kinderen bewaren.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat.

* Etherische oliën kunnen een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

* Pas op met citrusachtige oliën op de huid wanneer je daarna de felle zon ingaat, want die maken de huid fototoxisch. Bij toepassing op de huid is het beter om gedurende ten minste 12 uur na aanbrengen de zon te vermijden.

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page