top of page

Wat zit er allemaal in jouw handtas?

Bijgewerkt op: 12 nov. 2022

Als wij met het gezin een dagje weggaan, heb ik meestal wel mijn tas bij me. Daar zitten allemaal handige spulletjes in voor uitdagingen, ongemakken of nood. Natuurlijk mijn portemonnee, smartphone, pen, wat muntjes, zakdoekjes voor de snottebellen, een zoethoudertje mochten we ergens onverhoopt langer blijven, handlotion voor mijn altijd droge handen, lippenbalsem, handspray voor het ontsmetten wanneer er geen kraan is en ook altijd een aantal miniflesjes met essentiële olien voor hulp bij ongemakken en ongelukjes.Welke etherische oliën neem ik dan minimaal mee in mijn tas?

  1. Lavendel, voor huidirritaties, jeuk, muggenbulten, bijensteek of valpartijen.

  2. Pepermunt, voor hoofdpijn, verkoeling of alertheid .

  3. Tea tree, om een wondje te ontsmetten, een koortslip of kriebelhoest.

  4. Deep blue, bij valpartijen en kneuzingen.Welke etherische oliën vind ik nog meer fijn om mee te nemen?

  1. Zengest, voor als we in de auto gaan tegen wagenziekte en tegen misselijkheid of buikpijn.

  2. Balance, want die ruikt zo lekker en daardoor heb ik meer balans.

  3. Frankincense, om plekjes en wondjes te verzachten en behandelen.

  4. Lemon, om een drupje in mijn water te doen voor de smaak en het reinigende effect.

Ik word er zo blij van als ik iets bij me heb, waarbij ik iedereen om me heen kan ondersteunen. De fijne reacties die ik krijg, als ik ze weer eens geholpen heb, zijn onbetaalbaar.Wil jij ook leren hoe je essentiële oliën inzet?


Wil jij ook deze musthaves voor thuis of in je handtas? Schrijf je in voor een kit of volg eerst een basisworkshop waarbij ik je alles uitleg over hoe je de essentiële oliën gebruikt. Daarna kan je lekker zelf aan de slag met de essentiële oliën die jij graag gebruikt en nodig hebt. Schrijf je in en ik neem contact met je op!Aanschaffen van oliën


Heb je nog geen oliën in huis? En wil je deze ook graag gaan gebruiken? Klik op onderstaande link om 10 basis oliën in een mooie set te bestellen. Er zijn natuurlijk nog meer sets en je kan ook altijd nog kiezen voor een account met losse oliën of producten.


https://doterra.me/fC0fnm


Daarnaast komt er vanuit mij nog een welkomstpakketje en veel informatie naar je toe en neem ik nog contact met je op voor een gratis wellnessconsult.


Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op thuisinolien@gmail.com welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.

Voorzichtig


* Altijd verdund naar leeftijd gebruiken Buiten bereik van kinderen bewaren.

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat.

* Etherische oliën kunnen een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

* Pas op met citrusachtige oliën op de huid wanneer je daarna de felle zon ingaat, want die maken de huid fototoxisch. Bij toepassing op de huid is het beter om gedurende ten minste 12 uur na aanbrengen de zon te vermijden.

55 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page