top of page

Over Loes

Loes Krijger, dat ben ik! Moeder van vier prachtige jongens; Thom, Pal, Stef en Coen en natuurlijk vrouw van Cor. Een enthousiasteling, erg nieuwsgierig, met een ontzettend positieve en probleemoplossende blik. Mijn voornaamste kracht is het verbanden leggen en steeds nieuwe dingen ontdekken.

 

Mijn ambitie is één grote ontdekkingstocht. Ik krijg energie door kansen bloot te leggen, en haal kracht uit het avontuur waarin ik graag zie hoe kansen benut kunnen worden. Daar waar ik kinderen en volwassenen zie stoeien met uitdagingen, maakt mijn hart een sprongetje als ik zie hoe ze uitbloeien naar datgene waar zij zich gelukkig bij voelen.

75388071_10221487395199099_3841450485055750144_n.jpg

En verder…

 

Ben ik de gedachte achter Thuis in Oliën. Een bedrijf waar je altijd terecht kan voor advies over etherische oliën, een basisworkshop of kennisklas over een specifiek onderwerp en oliën, een iTOVi Scan of een AromaTouch™ behandeling.

 

Als je mij 10 jaar geleden gevraagd had of ik een eigen bedrijf zou gaan beginnen met etherische oliën, dan had ik hard gelachen! Ik zou keihard “NEE” gezegd hebben. Ik had niks met deze geurtjes. En nu hoor ik je denken… Waarom dan nu wel?

In 2016 ben ik in aanraking gekomen met de etherische oliën van dōTERRA, doordat onze jongste zoon kinkhoest kreeg. Binnen de reguliere zorg was er niets wat hem kon helpen dus ging ik verder zoeken. Ik vond een natuurgeneeskundige die mij de “Air”, een blend van dōTERRA, aanraadde om te diffusen. Ik weet nog dat ik dacht: “serieus?”

EU Air 15 ml.jpg

Maar als je baby het moeilijk heeft, heb je er werkelijk alles voor over om hem te helpen en ondersteunen. Zo gezegd, zo gedaan. Na een aantal avonden de air vernevelen merkte ik al verschil. Het hoesten werd wat minder en de slijmproppen minder groot. Sceptisch als ik was dacht ik natuurlijk niet meteen dat het alleen aan dat druppeltje olie kon liggen en zette daarom de avond erna de diffuser weer uit.

 

Coen ging bijna direct weer meer hoesten met alle gevolgen van dien! Je  snapt denk  ik wel dat vanaf dat moment de diffuser niet meer weg te denken was uit ons huis. Het ging niet meteen over en de ziekte duurde echt nog een hele tijd, maar het werd minder heftig en hij sliep er direct beter door. Er kwam meer rust bij hem en daardoor ook bij ons.

Ik was om en bestelde direct de Home Essentials kit met 10 oliën en schreef mij in bij een basis workshop.

Ik heb alle oliën uitgeprobeerd in huis, op mezelf, de kinderen en eigenlijk iedereen die me lief is. Zo fijn om iedereen iets te kunnen bieden dat helpt.

 

Door alle reacties die ik kreeg na het gebruik van een olie wilde ik steeds meer weten en leren over de kracht van de natuur. Ik volgde cursussen en trainingen en las veel boeken over etherische oliën, vitaminen en mineralen en basis grondstoffen.  Niet alleen ik en mijn naaste omgeving was positief, maar alle leden zijn positief over de oliën, de sfeer is zo ontzettend goed onder de adviseurs. Iedereen helpt elkaar waar kan en er is veel samenwerking. 

Het Team

Karen Bakker

Marion Frizo

Jacoba Haan

Hilly Loerts

bottom of page