top of page

Kipsalade met Tropical cuisine blend

Bijgewerkt op: 4 dec. 2022


KIPSALADE


Ingrediënten:

2 kopjes kipgehakt

1/2 kopje fijn gesneden ui

1/2 kopje gesneden bleekselderij

2 eetlepels fijngehakt knoflook (ongeveer 6 teentjes)

1⁄2 kop gezeefdgeplette ananas

1/4 kopje macadamianoten

2 eetlepels fijngehakte gember

2 eetlepels sojasaus

1 kopje mayonaise

3 druppels dōTERRA Tropical Cuisine Blend

Evt zout en peper naar smaak


Werkwijze:

1. Combineer alle ingrediënten en meng goed.

2. Serveer koud en geniet!Dit heerlijke recept komt uit het dōTERRA Cuisine Blend Collection CookbookAanschaffen van oliën


Heb je nog geen cuisine oliën of andere oliën in huis? En wil je deze ook graag gaan gebruiken? Klik op onderstaande link om 10 basis oliën in een mooie set te bestellen. Of kijk even verder, want er zijn natuurlijk nog meer sets en je kan ook altijd nog kiezen voor een account met losse oliën of producten.


https://doterra.me/fC0fnm


Daarnaast komt er vanuit mij nog een welkomstpakketje en veel informatie naar je toe en neem ik nog contact met je op voor een gratis wellnessconsult.


Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op thuisinolien@gmail.com welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.

recept afkomstig uit het Engelse kookboek van doterra

Voorzichtig


Over het gebruik van oliën in het algemeen:

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat.

* Etherische oliën kunnen een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

* Pas op met citrusachtige oliën op de huid wanneer je daarna de felle zon ingaat, want die maken de huid fototoxisch. Bij toepassing op de huid is het beter om gedurende ten minste 12 uur na aanbrengen de zon te vermijden.

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page