top of page

PADDESTOEL FETTUCINIVoor 4 porties


Ingrediënten:

1 eetlepel knoflook (ongeveer 3 teentjes)

1⁄2 ui,

8 ons crimini-paddenstoelen,

1/4 kopje olijfolie

4 porties fettucine pasta,

2 eetlepels geroosterde pijnboompitten

Zout en peper naar smaak

1 druppel dōTERRA Italian Cuisine Blend

basilicumblaadjes (indien nodig)


Werkwijze:

1. Verhit de olijfolie in een pan en voeg de knoflook toe en bak deze goudbruin.

2. Voeg de uien en champignons toe en bak tot de uien bruin beginnen te worden.

3. Voeg de gekookte pasta en pijnboompitten toe aan het mengsel en bak 1 minuut. Roer de pasta totdat de ingrediënten gelijkmatig zijn verdeeld.

4. Kruid met peper en zout. Zodra de gewenste smaak is bereikt, voeg je 1 druppel dōTERRA Italian Cuisine Blend toe aan het gerecht.

5. Gebruik bij het serveren een paar basilicumblaadjes voor kleur en extra smaak.


Dit heerlijke recept komt uit het dōTERRA Cuisine Blend Collection CookbookAanschaffen van oliën


Heb je nog geen cuisine oliën of andere oliën in huis? En wil je deze ook graag gaan gebruiken? Klik op onderstaande link om 10 basis oliën in een mooie set te bestellen. Of kijk even verder, want er zijn natuurlijk nog meer sets en je kan ook altijd nog kiezen voor een account met losse oliën of producten.Daarnaast komt er vanuit mij nog een welkomstpakketje en veel informatie naar je toe en neem ik nog contact met je op voor een gratis wellnessconsult.


Voor aankopen van rond de 100 euro of meer of regelmatige aankopen van doTERRA producten, is er een meer economische manier te bestellen. Bel of mail ons op thuisinolien@gmail.com welke bestelling je wilt plaatsen om te weten op welke korting je recht hebt.

Voorzichtig


Over het gebruik van oliën in het algemeen:

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen. Als u ziek bent, dient u altijd een (natuurkundig) arts te raadplegen. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling staat.

* Etherische oliën kunnen een reactie van de gevoelige huid veroorzaken. Vermijd contact met ogen, gehoorgang en gevoelige plekken.

* Pas op met citrusachtige oliën op de huid wanneer je daarna de felle zon ingaat, want die maken de huid fototoxisch. Bij toepassing op de huid is het beter om gedurende ten minste 12 uur na aanbrengen de zon te vermijden.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page